Știrile zilei, 18 iunie. Fii la curent cu cele mai importante evenimente

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Știrile zilei, 18 iunie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații ale zilei, pe scurt. 

-> Joi, 18 iunie, primele două autocare cu turiști din România au ajuns pe litoralul grecesc, în Thassos și Halkidiki, unde au plătit între 314 și 700 de euro pentru o cameră sejurul de o săptămână. Vezi aici detalii.

-> 3.531 de români din străinătate au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus până în prezent, iar numărul deceselor în diaspora, din cauza COVID-19, rămâne al 115. Citește aici mai multe informații pe acest subiect.

-> În România s-au înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 320 (ieri 345) de noi cazuri de coronavirus și 22 (ieri 14) de decese. Mai multe detalii, aici

Știrile zilei, 18 iunie. Fii la curent cu cele mai importante evenimente

 

-> Klaus Iohannis, despre moțiunea de cenzură anunțată de PSD: „Mi se pare greșit și lipsit de bun simț!” - Vezi aici declarația completă

-> Peste trei mii de români, trimişi în carantină când încercau să intre în ţară. Vezi aici detalii.

-> Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat, joi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare. Detalii, aici

-> Guvernul italian a detaliat joi modalităţile de atribuire a "bonusurilor de vacanţă", alocaţii care pot ajunge până la 500 de euro. Vezi aici cine și cum le poate accesa.

-> Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.514 morţi în Italia, cu 66 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 238.000. Vezi aici datele pe regiuni.

-> Ambasada României în Spania, anunț pentru românii care îşi aşteaptă paşapoartele. Vezi aici care sunt pașii de urmat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel