Știrile serii, 19 iunie. Fii la curent cu cele mai importante evenimente

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Știrile zilei, 19 iunie. Știri Diaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în a doua parte a zilei, pe scurt. 

Medicii de la trei mari spitale din Iaşi, cu adresabilitate regională, sunt îngrijoraţi de numărul mare al persoanelor care în ultima vreme au fost confirmate cu COVID-19. Citește aici mai mult.

MAE a transmis, vineri, că Ambasada României la Viena s-a autosesizat și a făcut demersuri pe lângă autoritățile locale în cazul românilor care muncesc în Austria și care au reclamat condiții dificile de muncă și nerespectarea de către angajatori a clauzelor contractuale. Vezi aici mai multe detalii.

Ediția din Italia a prestigioasei reviste Esquire recomandă România printre primele patru destinații de vacanță considerate cele mai sigure în acest an. Vezi aici care sunt toate destinațiile recomandate.

Ministrul de Externe din Ungaria, Szijjártó Péter, scrie despre Klaus Iohannis că este un politician „anti-maghiar” care implică Ungaria și Guvernul de la Budapesta în campania electorală românească. Vezi aici detalii.

Un maramureșean a reușit să scape de carantină după ce a dat în judecată autoritățile, iar instanța i-a dat câștig de cauză. Citește aici mai multe detalii.

Autorităţile sanitare italiene au lansat vineri un apel la ''prudenţă'', după ce săptămâna trecută au apărut ''semnale de alertă legate de transmiterea'' COVID - 19. Detalii, aici.

Anunţ aşteptat pentru românii care lucrează în statele UE şi cărora le-a expirat sau urmează să le expire permisul de conducere. Vezi aici detalii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel