TIR, răsturnat pe o șosea din vestul țării. Două persoane au fost rănite

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
TIR, răsturnat pe o șosea din vestul țării. Două persoane au fost rănite. Sursa - opiniatimisoarei.ro
TIR, răsturnat pe o șosea din vestul țării. Două persoane au fost rănite. Sursa - opiniatimisoarei.ro

Un tir s-a răsturnat, vineri, la prânz, într-o curba în localitatea arădeană Simand. Șoferul camionului a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet, după care mastodontul s-a răsturnat.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor și polițiștii. în urma accidentului au fost rănite două persoane: șoferul și o femeie, care se afla în cabină. Victimele au fost preluate de ambulanțele SMURD și duse la spital. Din fericire, cei doi au scăpat cu răni ușoare.

„Un bărbat de 48 de ani, din județul Tulcea, a condus o autoutilitara pe DN 79, în localitatea Simand, spre Oradea. La km 29+100m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se in afara părții carosabile, după ce a intrat in coliziune cu un stâlp de curent si un indicator rutier„, transmit reprezentanții IPJ Timis.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat ca șoferul nu băuse înainte de a se urca la volan. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un singur fir in zona. Polițiștii urmează să stabilească cauzele exacte ale producerii accidentului, scrie opiniatimisoarei.ro 

 

Trei români, răniţi în urma unui accident violent. Victimele au rămas încarcerate

 

Trei români au ajuns, ieri seara, la spital, în urma unui accident rutier produs pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. În impact au fost implicate trei autoturisme. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, cele trei victime sunt din două autoturisme între care impactul a fost mai puternic.

De asemenea, sursa citată a precizat că victimele erau încarcerate la sosirea salvatorilor, dar conştiente şi cooperante. Cu toate acestea, alte două persoane care se aflau în al treilea autoturism nu au necesitat îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în sprijinul cărora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă (SAJ) Suceava.

În urma accidentului, cei trei răniți s-au ales cu diverse traumatisme, suferite în urma impactului violent. Acestea erau încarcerate, astfel că victimele au fost extrase din autoturisme și au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Ulterior, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean Suceava, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel