Tinerii MORȚI în accidentul de la Dumbrava veneau din Spania: "S-au gândit să vină şi ei acasă după un an de zile de muncă"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineață în județul Bacău, în care au fost implicaţi trei tineri care se întorceau din Spania. 

Drumul E85 este numit “şoseaual morţii”. Zece oameni au murit, în ultimele patru zile, pe acest drum european. Șapte și-au pierdut viața duminică, iar trei au murit miercuri, în accidente înfiorătoare. Şi în ambele au fost implicaţi români care se întorceau de la muncă din străinătate. Cei de duminică, din Marea Britanie, cei de miercuri, din Spania.

Accidentul de miercuri s-a produs la prima oră a dimineţii, pe sensul de mers Bacău – Roman, în afara localităţii Dumbrava. Şoferul, un tânăr de 27 de ani, condusese toată noaptea de la Bucureşti la aeroportul din Bacău, de unde i-a luat pe verişorii lui veniţi din Spania. Se intreptau, în sfârşit, spre casă, în Neamţ.

„S-au dus departe la muncă să facă şi ei un ban să renoveze casa. S-au gândit să vină şi ei acasă după un an de zile de muncă. S-a întâmplat…”, a declarat mătuşă tinerilor, relatează Ştirile Pro TV.

Drumul era drept, vizibilitatea bună, dar şoferul a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, iar maşina s-a izbit puternic de un copac. Trei bărbaţi – inclusiv şoferul – au murit pe loc. O tânără de 22 de ani, singura supravieţuitoare, a fost grav rănită.

Vezi și: Familia moartă în accidentul de la Bacău venea din Anglia. Mama și doi copii au murit pe loc. În microbuz, alți patru morți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel