Ține mereu la îndemână un tub cu pastă de dinți în bucătărie, îți vei mulțumi mai târziu: Trucuri cu un efect neașteptat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Ține mereu la îndemână un tub cu pastă de dinți în bucătărie, îți vei mulțumi mai târziu: Trucuri cu un efect neașteptat
Ține mereu la îndemână un tub cu pastă de dinți în bucătărie, îți vei mulțumi mai târziu: Trucuri cu un efect neașteptat

Deși locul tubului de pastă de dinți este la baie, ideea de a păstra unul la îndemână și prin bucătărie se va dovedi a fi foarte salutară. Iată doar câteva moduri de a folosi acest ingredient. Nu te-ai fi așteptat să aibă acest efect!

Pasta de dinți este un instrument excelent care se dovedește util în gospodărie.

Există mai multe utilizări pentru acesta în bucătărie.

Ține mereu la îndemână un tub cu pastă de dinți în bucătărie, îți vei mulțumi mai târziu

 

Mâini

După ce gătesc, mâinile nu miros atât de bine pe cât ar trebui. Peștele și usturoiul pot fi deosebit de parfumate. Chiar și cu apă și săpun, este aproape imposibil să scăpați de mirosul urât mirositor.

O cantitate mică de pastă trebuie aplicată pe mâini și spălată. Efectul va fi uimitor.

Chiuvetă înfundată

Puteți amesteca o cantitate mică de pastă cu apă plată și turna soluția în scurgere. Dacă faceți acest lucru cel puțin o dată pe săptămână, puteți uita de blocaje.

Acest lucru ajută, de asemenea, la eliminarea oricăror mirosuri neplăcute care pot apărea.

Plastic

Acest material este utilizat pe scară largă în bucătărie datorită caracterului său practic și a prețului scăzut. Cu toate acestea, are un dezavantaj - absoarbe mirosurile.

Cu toate acestea, dacă se folosește o pastă pentru a o trata, problema se rezolvă rapid.

Pasta de dinți - trucuri cu un efect neașteptat

 

Lemn

Dacă aveți suprafețe și obiecte din lemn în bucătărie, puteți încerca să folosiți pasta de dinți pentru a lustrui.

Robinet

Pasta de dinți va proteja împotriva ruginei și a calcarului. De asemenea, vă ajută să vă faceți robinetul să arate bine în cel mai scurt timp.

Frigider

Dacă mirosurile neplăcute persistă în frigider, chiar și după ce l-ai curățat cu detergent, încearcă și cu pastă de dinți.

Cum să îndepărtezi, într-o clipă, mirosul neplăcut din toaletă, fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut

Freacă bine rafturile, folosind un burete înmuiat în apă caldă, limpezește și apoi pune în frigider o jumătate de lămâie și închide ușa. Peste câteva ore, frigiderul tău va mirosi ca un buchet de lămâiță și va străluci de curățenie.

Nu uita că orice pastă de dinți conține și o substanță care dezinfectează și omoară o bună parte din microbii obișnuiți să se dezvolte în spațiile umede.

Tocătoarele de lemn

Așa cum scoate mirosurile și petele de pe mâini, după ce ai curățat pește, ceapă sau roșii, pasta de dinți curăță foarte bine și tocătoarele de lemn, fără să lase în urmă reziduuri toxice, așa cum lasă detergenții.

Cu ce putem înlocui pasta de dinți din comerț? Șase alternative naturale care te vor surprinde

Spală bine tocătorul cu apă fierbinte, apoi freacă-l cu pastă de dinți din belșug și spală din nou cu apă caldă. După câteva spălări va fi aproape la fel de curat ca atunci când l-ai cumpărat. Iată încă un motiv pentru care merită să ții pastă de dinți în bucătărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel