TikTok a mai făcut o victimă. O fetiţă de 13 ani, în stare critică, cu arsuri de gradul III, după o provocare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
TikTok a mai făcut o victimă. O fetiţă de 13 ani, în stare critică, cu arsuri de gradul III, după o provocare
TikTok a mai făcut o victimă. O fetiţă de 13 ani, în stare critică, cu arsuri de gradul III, după o provocare

O fetiţă de 13 ani a ajuns în stare critică la spital, cu arsuri de gradul III după ce ar fi încercat să recreeze un nou trend care a apărut pe TikTok. 

Destini Crane, în vârstă de 13 ani, din Portland, Oregon, SUA, a suferit arsuri de gradul III, pierzându-și posibilitatea de utilizare a brațului drept și mobilitatea gâtului, umerilor și degetelor după ce ar fi încercat să recreeze un videoclip văzut pe TikTok, scrie Observator.

Copila ar fi luat o lumânare, o brichetă și o sticlă de spirt pentru a încerca să creeze o formă de inimă în flăcări, pe oglindă. Trendul poartă denumirea "Can you feel my heart" - Poţi să îmi simţi inima. Planul ei pentru un videoclip care ar fi strâns like-uri şi vizualizări s-a transformat într-o tragedie, scrie  observatornews.ro. 

Minora a fost dusă de urgență la spital și se află internată în stare gravă la secția de Terapie Intensivă încă din data de 13 mai, atunci când a avut loc incidentul. De asemenea, a fost nevoită să facă 3 operaţii pentru grefe de piele, braţul drept şi gâtul fiind extrem de grav afectate. „Din cauza arsurilor va avea o mobilitate limitată” a spus sora ei.

Femeia a reuşit să descifreze, în urma lucrurilor găsite în baie şi a discuţiilor purtate cu prietenii fiicei sale, ce avea Destini de gând să facă. Când a recuperat telefonul ei, aplicaţia de TikTok încă avea o înregistrare făcută. Chiar mama a menţionat că fiica ei „trăia pentru TikTok-uri”. Medicii spun că va avea nevoie de câteva luni bune de recuperare, mai ales pentru recăpătarea utilizării braţului şi mobilitatea gâtului, umerilor şi degetelor, potrivit Mirror. Familia adolescentei îi avertizează pe ceilalţi părinţi cu privire la pericolele la care sunt supuşi copiii lor în încercarea de a copia provocări extrem de periculoase văzute pe social media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel