Thales. Sute noi specialisti căutați pentru angajare în România, în proiectul gigant. Salarii pe măsură

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Grupul Thales a decis să înființeze la București, în cadrul Thales România, un Centru de Cercetare și Dezvoltare care să livreze soluții întregului grup, aceasta fiind o recunoaștere a competenței echipei românești și o șansă extraordinară pentru România să se dezvolte în domenii de vârf.

România devine astfel prima din afara clublui select al țărilor puternic industrializate – Franța, Germania, Marea Britanie, SUA, Singapore, Canada – unde Thales stabilește un astfel de centru, potrivit lui Silviu Agapi, CEO Thales România. Centrul se va deschide în 2019 și va angaja sute de ingineri, care vor dezvolta soluții software pentru domenii de vârf precum aeronautică și aerospațiale, apărare, transporturi feroviare, securitate etc. Un centru similar va fi deschis și în India.

„Acum 10 ani am început să formăm o echipă de cercetare și dezvoltare software, care azi a ajuns la 300 de persoane. Acestea furnizează software de mare siguranță pentru proiecte din toată lumea care țin de semnalizare electronică pentru zona transporturilor feroviare. Având la bază această mică istorie de 10 ani în care am confirmat în grup că avem capabilitatea, calitatea pregătirii și nivelul de competență necesare, de anul viitor Thales România va fi Centru de Dezvoltare Software pentru tot grupul Thales", a spus Agapi.

Acest lucru va avea ca efect creșterea vizibilității și rolului Thales România în cadrul grupului care are operațiuni în 56 de țări și angajează 64.000 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel