Teodorovici, mesaj pentru oamenii care au HUIDUIT-O pe Dăncilă: "Să vină la mine!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a transmis, vineri, un mesaj către protestatarii care au așteptat-o pe Viorica Dăncilă la Mamaia: să lase în pace premierul și să vină să protesteze în fața Ministerului pe care îl conduce. 

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, le-a transmis, vineri, la Mamaia, protestatarilor care au așteptat-o pe Viorica Dăncilă că ar face mai bine să vină să protesteze în fața Ministerului de Finanțe.

„Cum le spune celor de afară? Constanța protestează? Domnule, lăsați-o pe doamna Dăncilă în pace. Domnule, veniți și protestați la mine în fața Ministerului. Sunt și eu președinte executiv, măcar la asta să mă fac de folos, dacă la altceva alții nu mă lasă să reușesc", a spus Eugen Teodorovici, la Constanța.

Înainte de întâlnirea social-democraților, la Mamaia, câțiva protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă, premier și președinte al PSD. Aceștia au strigat: „Ne vrem țara înapoi" și „Rușine, rușine", în timp ce o femeie a purtat o pancartă pe care a scris „Hehe! Nu veți găsi aici colacul de salvare".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel