Teodorovici îi dă REPLICA lui Iohannis: "NU demisionez, nu am făcut nimic rău"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, nu intenţionează să demisioneze în urma polemicilor create de declaraţia sa cu privire la limitarea permiselor de muncă şi consideră că preşedintele României, Klaus Iohannis, aruncă în spaţiul public o speculaţie de ordin politic.

"Eu nu demisionez pentru că nu cred că am făcut vreodată şi nu o să fac niciodată vreun rău românului, fie din ţară, fie din afara ţării. Dacă cineva îmi poate aduce o singură dovadă că eu aş fi făcut vreodată ceva rău atunci plec singur. Până atunci e doar un joc pe care domnul preşedinte (Klaus Iohannis, n.r.) încearcă să îl facă fără niciun fel de câştig ca şi până acum", a afirmat joi seara ministrul Finanţelor, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Reacţia şefului de la Finanţe vine după ce preşedintele Iohannis a afirmat că, în orice ţară normală, un ministru care face astfel de declaraţii şi nu are acoperire politică a doua zi pleacă.

Ministrul Finanţelor a menţionat că nu a purtat o discuţie cu şeful statului pe acest subiect.

"Domnul preşedinte se supără pe cineva în fiecare zi şi asta din păcate a devenit o obişnuinţă pentru noi ca ţară. Vreau să îl asigur pe domnul preşedinte că nici PSD-ul, nici Guvernul, nici coaliţia de guvernare, nici eu nu dorim ceea ce dânsul insinuează, adică să sechestrăm pe cineva. Ce dorim să facem ca şi Guvern, şi eu personal ca ministru de Finanţe, este doar să putem să creăm în România acele motive pentru care românii care trăiesc în afara ţării din motive obiective să aibă acel argument să se întoarcă acasă alături de familie. Trebuie să luptăm cu toţii pentru drepturile românilor în afara graniţelor României, pentru că ştim foarte bine că de foarte multe ori românii noştri plecaţi în afară să lucreze sau firme care încearcă să facă un business în afara României sunt, din păcate, trataţi într-un mod incorect în acele state şi asta ar trebui să fie una dintre preocupările noastre principale", a subliniat Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel