Teodorovici, SCANDAL cu jurnaliștii: „E a lui Iohannis”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul de Finanțe Eugen Teorovici a avut, în această seară, o reacție nervoasă după ce un jurnalist l-a intrebat pe Darius Vâlcov dacă sunt companii care vor fi favorizate de OUG privind masurile fiscale, nominalizându-l pe omul de afaceri Ioan Niculae.

Deși întrebarea i-a fost adresata lui Darius Vâlcov, consilierul premierului, răspunsul a venit de la Teodorovici, care a fost foarte deranjat de intervenția jurnalistului:

„Astea sunt întrebările președintelui Iohannis”, a spus Eugen Teodorovici. 

Pe parcursul întregii sesiuni de întrebări și răspunsuri, cei doi au identificat o mulțime de "întrebări" puse cu un anumit scop, având observații personale. 

Mnistrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, și Darius Vâlcov, consilierul premierului au făcut declarații de presă după ședința de Guvern din această seară, încercând să explice ultimele modificări fiscale.

Citește și PROTEST în Piața Victoriei, după adoptarea OUG privind măsurile fiscal-bugetare

„Un act foarte așteptat de români. Conține un set de măsuri pentru a crește bunăstarea românilor. Guvernul corectează unele practici din domeniul bancar, în principiu. În primul rând, o primă măsură este propunerea de a înființa un fond privat privind dezvoltarea a 31 de stațiuni balneare o sumă de 310 de milioane de lei. Scopul este de a reabilita, a moderniza tot ce ține de această infarstructură. În aceeași OUG se propune pentru 2019 aplicarea unui punct de pensie majorat de la 1 septembrie”, a declarat Eugen Teodorovici.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel