TENSIUNI în Guvern. Viorica Dăncilă, CONTRAZISĂ de ministrul Energiei

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

E tensiune maximă în Guvernul României. Viorica Dăncilă a fost contrazisă oficial de ministrul Energiei, Anton Anton. Furioasă, Dăncilă anunță o nouă evaluare a Guvernului. 

Viorica Dăncilă susţine că a fost informată cu întârziere despre situaţia de la Complexul Energetic Oltenia. Premierul e contrazis însă chiar de ministrul Energiei.

Anton Anton a declarat că, la începutul săptămânii, a avut loc la minister o întâlnire pe tema grevei ortacilor, motiv pentru care nu crede că Executivul nu ştia despre situație.

„Mi s-a adus la cunoștință cu nepermisă și suspectă întârziere, situația gravă de la Complexul Energetic Oltenia. Am convocat imediat o întâlnire de urgență și împreună cu miniștrii și autoritățile responsabile, am analizat ce măsuri pot fi luate astfel încât CEO să-și reia activitatea la capacitate normală", a declarat Dăncilă. 

Citește și GREVĂ la Complexul Energetic Oltenia

„Doamna prim-ministru m-a însărcinat să vin încoace. Deci eu am avut o discuţie luni, la minister, cu aproape toţi reprezentanţii cu care am avut discuţia, şi astăzi, adică mi-e greu să spun că nu ştia Guvernul, că nu ştia...", a precizat Anton.

Reporter: „Doamna premier nu-și amintește, nu ştia, a uitat, sau ce s-a întâmplat?"
Anton Anton: „Vă rog frumos întrebaţi-o pe dânsa chestia asta. Nu mă întrebaţi pe mine pentru că nu pot să răspund la o asemenea întrebare."
Reporter: „Dumneavoastră susţineţi că aţi anunţat-o de această situaţie. Ştia de problema de la CE Oltenia? Cât de grav e ce se întâmplă? Să ajungem să oprim un grup energetic la Rovinari...".
Anton Anton: „... ...", potrivit Digi24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel