TENSIUNI în Guvern. Viorica Dăncilă, CONTRAZISĂ de ministrul Energiei

E tensiune maximă în Guvernul României. Viorica Dăncilă a fost contrazisă oficial de ministrul Energiei, Anton Anton. Furioasă, Dăncilă anunță o nouă evaluare a Guvernului. 

Viorica Dăncilă susţine că a fost informată cu întârziere despre situaţia de la Complexul Energetic Oltenia. Premierul e contrazis însă chiar de ministrul Energiei.

Anton Anton a declarat că, la începutul săptămânii, a avut loc la minister o întâlnire pe tema grevei ortacilor, motiv pentru care nu crede că Executivul nu ştia despre situație.

„Mi s-a adus la cunoștință cu nepermisă și suspectă întârziere, situația gravă de la Complexul Energetic Oltenia. Am convocat imediat o întâlnire de urgență și împreună cu miniștrii și autoritățile responsabile, am analizat ce măsuri pot fi luate astfel încât CEO să-și reia activitatea la capacitate normală", a declarat Dăncilă. 

Citește și GREVĂ la Complexul Energetic Oltenia

„Doamna prim-ministru m-a însărcinat să vin încoace. Deci eu am avut o discuţie luni, la minister, cu aproape toţi reprezentanţii cu care am avut discuţia, şi astăzi, adică mi-e greu să spun că nu ştia Guvernul, că nu ştia...", a precizat Anton.

Reporter: „Doamna premier nu-și amintește, nu ştia, a uitat, sau ce s-a întâmplat?"
Anton Anton: „Vă rog frumos întrebaţi-o pe dânsa chestia asta. Nu mă întrebaţi pe mine pentru că nu pot să răspund la o asemenea întrebare."
Reporter: „Dumneavoastră susţineţi că aţi anunţat-o de această situaţie. Ştia de problema de la CE Oltenia? Cât de grav e ce se întâmplă? Să ajungem să oprim un grup energetic la Rovinari...".
Anton Anton: „... ...", potrivit Digi24.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 iul 2019, 17:15 in Știri
Horoscop, vineri, 19 iulie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27