Teleorman: Patru persoane, reţinute pentru înşelăciune în obţinerea de indemnizaţii acordate în contextul pandemiei COVID-19

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
O româncă a fost arestată șapte ani mai târziu, după ce a jefuit un bărbat pe care l-a ademenit în dormitor
O româncă a fost arestată șapte ani mai târziu, după ce a jefuit un bărbat pe care l-a ademenit în dormitor

Patru persoane au fost reţinute, joi, în urma percheziţiilor efectuate de poliţişti la bănuiţi de înşelăciune pentru obţinerea de indemnizaţii acordate în contextul pandemiei COVID-19, informează IPJ Teleorman.

"În urma administrării probatoriului, cele patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în ziua de 15 aprilie a.c. să fie prezentate Judecătoriei Alexandria pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Teleorman au efectuat, joi dimineaţă, patru percheziţii domiciliare în localităţile Voluntari, Popeşti Leordeni şi în municipiul Bucureşti.

"În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate bunuri şi înscrisuri care constituie mijloace de probă în cadrul procesului penal", a anunţat IPJ Teleorman.

Percheziţiile au fost făcute la persoane bănuite de încheierea unor contracte fictive pentru a beneficia de indemnizaţii acordate în contextul pandemiei COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel