Ștefănescu, nou ATAC la Iohannis: "Uite că putem și noi"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Deputatul PSD Codrin Ștefănescu a lansat o nouă serie de atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Invitat la postul Antena 3, Codrin Ștefănescu a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis. El a declarat despre președintele României că este o mare minciună cap-coadă și un fățarnic:

"Zeci de mii de români și zeci de familii călcate în picioare de un sistem odios pe care Iohannis îl protejează în fiecare zi, prin tot ce face. Sistemul ăsta odios care, deasupra dreptului poporului român, a decis ce post de televiziune dispare, ce jurnalist e arestat, ce medic e arestat, ce politician e arestat, unul pentru un ou de struț, unul pentru vreo doi cârnați și așa mai departe, lucruri de astea. Pentru lucrurile astea luptăm, asta am promis în 2016, că facem dreptate și mergem până la capăt și ne-au votat. Pe el n-o să-l voteze nici naiba. Faptul că ne oprește în momentul de față, când suntem cu delegații străine în România și plecăm tot timpul la Bruxelles, și tu faci atâtea fițe și spui că te gândești tu cât vrei până numești miniștrii. Conform Constituției, că stai să semnalizezi între trei concedii și trei plecări la Paris și crezi că poporul român îți înghite ție astea", a spus Codrin Ștefănescu.

Faci ditamai recepția la Cotroceni, unică în istoria președinților României, pentru o lege că ai trecut-o în Parlament, pe care a votat-o PSD și ALDE, și le spui că atragi atenția Guvernului să facă buget. Păi Orban, care chițăie în fața lui Iohannis, toată gașca asta poate să ne spună nouă ce avem de făcut? Uite că putem spune și noi în spațiul public: 'Sunteți niște mincinoși și prefăcuți!'”, a mai spus Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel