Tăriceanu vrea să fie CANDIDATUL PSD-ALDE la președinție

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu vrea să fie candidatul PSD- ALDE la alegerile prezidențiale, pentru că scorul său e deasupra celui al partidului, însă "a avea în spate forța PSD este factor major și hotărâtor".

"Eu pot să candidez din partea ALDE. Pot să iau eventual scorul pe care îl are ALDE sau aș putea să iau ceva mai mult, având în vedere că în sondajele în care am o cotă care depășete cota susținere a partidului pe care îl conduc, dar sigur că a avea în spate forța PSD e un factor major, un factor hotărâtor. Probabil (anunțul candidatului la prezidențiale -n.r.) primul trimestru al anului viitor, sfârșitul primului trimestru, începutul trimestrului doi. Înainte de alegerile pentru Parlamentul European", a declarat Tăriceanu la TVR.

 "Noi în 2016 am mers pe liste separate tocmai pentru a dovedi că nu suntem agățați, nu suntem tolerați. Și eu cred că a fost mai bine așa, nemaivorbind de faptul că mie mi se pare că în România liberalismul autentic a avut și are nevoie de o reprezentare.", a mai spus Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel