Tânăr român, REPLICĂ după ce Dăncilă i-a răspuns la scrisoarea deschisă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Alin Popoviciu, la protest în faţa Spitalului Judeţean din Târgu Mureş
Alin Popoviciu, la protest în faţa Spitalului Judeţean din Târgu Mureş

Alin Popoviciu îi dă replica candidatului PSD la prezidențiale, după ce Viorica Dăncilă i-a răspuns scrisorii deschise, în care tânărul critica utilizarea apelativului "ăștia" referitor la românii din Diaspora.

"Viorica Dăncilă tocmai mi-a răspuns printr-o postare pe facebook la mesajul pe care l-am lansat în urmă cu câteva ore la adresa ei.

Mă bucur că vocea mea s-a făcut auzită din nou datorită vouă, oamenilor de bună credință care mă urmăriți. Țin să îi dau o replică doamnei:

Nu încercați să vă scuzați! Am urmărit declarația pe care ați făcut-o în cadrul ,,dezbaterii", altfel nu aș fi lansat acea scrisoare deschisă.

Vă mai spun un lucru:
Din cauza faptului că aș fi organizat un protest împotriva dumneavoastră în luna mai(în cadrul unei vizite oficiale pe care ați avut-o la Tîrgu Mureș), am fost amendat pe nedrept. Atunci de ce nu ați venit cu nicio poziție publică, doamnă?

De ce îmi răspundeți doar acum, în pragul alegerilor prezidențiale, doamnă?

PS: Presa spune despre mine că sunt un român plecat în străinătate. Nu e adevărat, eu sunt elev și îmi doresc să rămân în România!", este mesajul postat de Alin Popoviciu pe Facebook.

În luna mai, tânărul de 17 a fost amendat de Jandarmi pentru că a organizat un protest împotriva Vioricăi Dăncilă, pe atunci premierul României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel