Tânăr român, arestat în SPANIA: A încercat să stranguleze și să violeze o femeie care își plimba câinele

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 21 de ani este reținut, în Spania, sub acuzația de tentativă de viol și agresiune sexuală.

Agenții Gărzii Civile din Calatorao, Spania au arestat, în Alfamén, un tânăr român, de 21 de ani, suspectat că ar fi agresat sexual o femeie, în timp ce aceasta își plimba câinele.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 19:00 pe 2 septembrie, când o femeie care își plimba câinele prin orașul Alfamén a fost abordată de un bărbat care a trântit-o la pământ și a încercat să o violeze. Femeia a reușit să scape din mâinile agresorului și a solicitat ajutorul unei rude care a anunțat imediat Garda Civilă.

După ce agenții au apărut la fața locului, agresorul a fugit, însă victima l-a putut descrie pe tânărul care, conform versiunii sale, a încercat să o sugrume cu un cordon și apoi a împins-o pe sol, unde a încercat să o violeze, reușind doar să o atingă în zonele intime, în timp ce își dădea jos pantalonii.

Femeia a opus rezistență și a reușit să scape de el lovindu-l cu piciorul și chemând o rudă în ajutor, ceea ce l-a determinat pe agresor să părăsească locul faptei.

„Polițiștii au reușit să afle identitatea presupusului făptuitor, un tânăr român de 21 de ani, rezident în Spania. El a fost localizat și reținut în după-amiaza zilei de sâmbătă, 7 septembrie, într-o fermă din Alfamén, sub acuzația de agresiune sexuală și tentativă de viol“, a informat Garda Civilă într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel