Tânăr din Calabria, arestat în România: era căutat pentru furt calificat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Bărbat de 43 de ani, de origine română, arestat pentru exploatarea femeilor în vederea prostituției / Foto: Pixabay
Italia. Bărbat de 43 de ani, de origine română, arestat pentru exploatarea femeilor în vederea prostituției / Foto: Pixabay

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, extrădat în Italia, a fost transferat la penitenciarul din Civitavecchia. El va trebui să execute o pedeapsă reziduală de 2 ani.

Poliția română a arestat un bărbat în vârstă de 27 de ani din Cosenza în executarea unui mandat european de arestare. Tânărul a dispărut după ce, la 21 octombrie 2021, a fost emis un ordin de detenție împotriva sa de către Procuratura din Vallo della Lucania, pentru a executa pedeapsa restantă de doi ani de închisoare, întrucât fusese găsit vinovat de furt calificat, comis în Torre Orsaia, în zona Salerno.

 

Un calabrez căutat a fost arestat în România

 

Bărbatul căutat fusese localizat în România, în județul Cluj, în urma unor informații precise ale carabinierilor de la Compania Cosenza, condusă de maiorul Antonio Quarta, transmise Serviciului de Cooperare Polițienească Internațională de la Roma.

La 23 noiembrie, a fost extrădat în Italia pe aeroportul militar Roma-Ciampino și dus la închisoarea Civitavecchia, conform presei din Italia.  

Vezi și: Italia. O româncă și un tunisian au fost arestați, după ce au încercat să spargă un apartament

 

Italia. După ce a jefuit un restaurant, a vrut să dea lovitura și într-un un magazin de tutun: român arestat

 

Un bărbat de 31 de ani de naționalitate română a fost arestat după ce a jefuit un magazin de tutun și un restaurant din Italia. Acesta mai avea antecedente cu poliția.

După o serie de verificări și investigații, forțele armate din Castiglioncello, Italia au denunțat din nou la poliție un bărbat de 31 de ani, de origine română, pentru furt calificat.

În noaptea de 6 noiembrie, în Castiglioncello, după ce a spart o ușă de acces, bărbatul a intrat într-un restaurant din localitate și a furat fondul de numerar. În urma formalizării plângerii, carabinierii au demarat investigațiile, care, susținute de înregistrările sistemului de supraveghere video, au permis să adune probe semnificative și concordante împotriva bărbatului de 31 de ani.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel