Surse: Rareș Bogdan a bătut cu pumnul în masă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareş Bogdan, „Number one” de pe lista Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare, i-a certat pe liberali, în şedinţa care a avut loc la grupul parlamentar al PNL din Palatul Parlamentului.

 

„Nu înțelegeți încă faptul că voi puteți fi partidul care să câștige alegerile!?! Jumătate dintre voi vă comportați ca membrii unui partid balama, 30% nu vreți să deranjați pe nimeni și nu vreți să fiți deranjați, iar 20% abia dacă ați intrat în campanie și înțelegeți miza acestor alegeri”, le-ar fi spus Rareș Bogdan celor din BEx, conform observi.ro

 „Nu am intrat în partid să fiu bătaia voastră de joc și nici să vă văd cum dormiți. Sau înțelegeți că putem câștiga alegerile și luptăm cu toate forțele, sau vă dați deoparte! Eu am intrat să câștig și nu pot să vă las să mă încălecați”. a mai spus Rareș Bogdan.

 Rareș Bogdan i-a atenționat pe liberali că trebuie să se trezească și să treacă la treaba pentru a câștiga alegereile europarlamentare.

„Treziți-vă odată și hai să pornim treaba. Sper să fie ultima dată când mă mai îndoiesc că ați priceput cu toții că sunteți la conducerea unui partid care va guverna România, va câștiga pesate 50% din primăriile acestei țări și va da pentru a cincea oară președintele țării. Hai să facem un pas în spate și o să vedem că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. La luptă și terminați cu văicărelile și noncombatul!”, ar fi spus Rareş Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel