Streinu-Cercel, prima reacție după ce a fost demis

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Profesorul Adrian Streinu Cercel a avut o primă reacţie, după ce a fost demis de la conducerea Comisiei împotriva COVID-19.

"M-a sunat domnul ministru. Am avut o discuţie cu el. Decizia îi aparţine, eu nu am ce să comentez mai mult. Dacă dânsul consideră că a fost necesară schimbarea, se face obligatoriu.

Când eşti în funcţie de conducere, nu există dus-întors. Din păcate, nimic din ce mi s-a pus în cârcă nu este adevărat. În planul respectiv nu apare deloc cuvântul carantină. Nu se spune "carantină". Apare izolarea la domiciliu. Dar logica acestor izolări constă în faptul că persoanele în vârstă nu trebuie să fie contaminate. Noi spunem mereu că prevenţia face mai mult decât 100 de doctori. Asta trebuie să facem acum, prevenţie.

Să nu credeţi că doar eu am venit cu idei în grupurile de lucru. Toţi colegii au venit cu idei foarte bune, care au fost preluate şi aplicate", a declarat Adrian Streinu-Cercel într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3.

"Klaus Iohannis a fost dezinformat"

Referitor la faptul că a fost criticat de Klaus Iohannis pentru măsura prevăzută în document, Streinu-Cercel a precizat că președintele a fost dezinformat.

"Cu siguranță a fost dezinformat", a spus profesorul.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel