Sportivi de top și influenceri, acuzați de publicitate mascată

Ecaterina Dumitrescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai mulți sportivi și influenceri sunt reclamați de o organizație elvețiană de protecție a consumatorilor pentru publicitate mascată.

O organizație elvețiană de protecție a consumatorilor a depus o plângere împotriva tenismanului Roger Federer și a altor cunoscuți "influenceri", acuzându-i de "publicitate sub acoperire" pe Instagram și alte rețele sociale.

Fundația Elvețienă pentru Protecția Consumatorilor a depus o plângere la Comisia elvețiană de echitate împotriva mai multor celebrități, printre care Federer și campionul olimpic de snowboard, Iouri Podladtchikov, acuzând că nu etichetează corect anumite mesaje pe Instagram și Facebook ca fiind materiale publicitare, anunță site-ul swissinfo.ch.

Într-un video, Roger Federer prezintă sigla furnizorului său de îmbrăcăminte, în timp ce Iouri Podladtchikov a fost fotografiat la intrarea unui magazin de îmbrăcăminte, Michelle Hunziker [model / actriță / prezentator de televiziune] mulțumește mai multor magazine pentru sprijinul lor în o sesiune foto, ciclistul Jolanda Neff distribuie o contribuție de la o companie de cărți de credit și Xenia Tchoumitcheva promovează bijuterii. Toate aceste contribuții nu au niciun indiciu că sunt publicitate ", a subliniat, într-o declarație, respectiva organizație.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel