Spania. Un samsar român a ajuns pe mâna poliţiei. A vrut să rămână şi cu maşina, şi cu banii

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Parcare masini (foto ilustrativ)
Parcare masini (foto ilustrativ)

Un agent de vânzări auto român care trăiește în Ames este cercetat de Garda Civilă după ce o femeie din San Javier (Murcia) s-a plâns că a plătit avansul de 2.000 de euro pentru o maşină şi nu a mai văzut-o, scrie lavozdegalicia.es.

Femeia a vrut să cumpere o maşină de la samsarul român şi după ce au stabilit toate datele tranzacţiei, acesta i-a cerut ca o parte din sumă, respectiv 2.000 de euro, să fie daţi ca avans, să poată încheia tranzacţia şi să o livreze.

Femeia a fost de acord, însă după ce a trimis banii, maşina a întârziat să apară. Când l-a luat la rost privind livrarea maşinii, vânzătorul i-a spus că s-a întâmplat o defecţiune şi a trebuit să trimită autoturismul în service. Românul a tărăgănat operaţiunea, astfel că femeia i-a spus ca să îi dea banii înapoi sau maşina, moment în care samsarul a aruncat vina pe ea, că oricum nu adunase banii de avans în termen şi că putea să îşi ţină banii în depozit.

Păgubita a mers la poliţie cu chitanţele şi cu înregistrările convorbirilor. Autorităţile au început cercetările în cazul românului, care urmează să se prezinte în faţa instanţei din Santiago.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel