Spania. Un român, arestat de 52 de ori. A sunat la Poliție și i-a rugat "să-l lase în pace" chiar în timp ce-l urmăreau

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Caz unic în Spania, acolo unde un român, care a fost arestat de nu mai puțin de 52 de ori, a sunat la poliție și i-a rugat pe oamenii legii să nu-l mai urmărească. 

Polițiștii spanioli au arestat tânăr român în vârstă de 24 de ani, după o urmărie ca-n filme pe o șosea din Valencia. Românul a fost depistat în trafic conducând o mașină cu numere false. La vederea polițiștilor, bărbatul a accelarat la maxim și a tamponat ușor două mașini de poliție.

Oamenii legii au pornit în urmărirea sa, organizând și un blocaj pe drumul A-3. Cursa a durat aproximativ 30 minute, timp în care românul a apelat de mai multe ori numărul 091 și i-a rugat pe polițiști să-l lase în pace. "Vă rog, nu mă mai urmăriți!", sunt cuvintele băiatului, potrivit presei spaniole. 

În cele din urmă, românul a fost arestat, după o acțiune în care au fost răniți ușor patru polițiști. Nu mică le-a fost mirarea anchetatorilor, atunci când l-au verificat: acesta fusese arestat anterior de 52 ori, pentru diverse infracțiuni pe teritoriul Spaniei.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel