Spania. Un român a spart garajul unei primării din Granada și a furat tot ce a prins

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Spania. O organizație criminală specializată în furtul, contrafacerea și primirea de vehicule a fost destructurată. Român arestat
Spania. O organizație criminală specializată în furtul, contrafacerea și primirea de vehicule a fost destructurată. Român arestat

Polițiștii spanioli au arestat un român în vârstă de 22 de ani, cu antecedente penale, fiind autorul spargerii garajului primăriei din Orgiva, Granada. 

Agenții Gărzii Civile au arestat un cetățean în vârstă de 22 de ani, de naționalitate română și cu antecedente penale, ca presupus autor al jafului de la Consiliul Municipal Orgiva (Granada). Românul a furat bunuri în valoare de peste 800 de euro.

Jaful a avut loc în martie, atunci când bărbatul a rupt gardul perimetral și a intrat în garajul instituției, de unde a furat baterii pentru mașini și camioane, motoare pentru mașini, un stivuitor, țevi de cupru, piese din aluminiu, scule, un aspirator, fire de cupru și diverse electrocasnice.

A doua zi, Garda Civilă a mers la fața locului pentru a efectua o inspecție tehnică. Agenții responsabili de procesarea locului jafului au găsit indicii care, împreună cu o analiză meticuloasă a circumstanțelor incidentului, l-au incriminat direct pe românul de 22 de ani.

Românul reținut este rezident în Granada, potrivit publicației Andalucia Informacion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel