Spania. Tânăr român, scandal sângeros cu focuri de armă, după ce ar fi fost atacat cu o macetă: „Trebuie să-l omor!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tânăr român, arestat la Rincón de la Victoria, Spania,  pentru deținerea ilegala a unui revolver și muniție și implicarea în mai multe lupte de stradă.

Poliția Locală din Rincón de la Victoria (Málaga) a arestat un bărbat în vârstă de 24 de ani ca presupus autor al unei infracțiuni de deținere ilicită de arme și tulburarea a liniștii publice, din moment ce participase la mai multe lupte de stradă și deținea un revolver cu muniție.

Evenimentele au avut loc la primele ore ale duminicii, 2 august, când o patrulă a Poliției Locale GON l-a arestat pe tânărul, de naționalitate română, asupra căruia a fost găsit un revolver de calibrul 38 și patru cartușe, dintre care 2 fuseseră detonate. Aparent, tânărul a fost implicat în mai multe lupte în aceeași dimineață la  care poliția a trebuit să intervină. Mai întâi, el a fost localizat de poliție pe stradă, în timp ce avea brațele pline de sânge și era destul de recalcitrant. Întrebat de agenți, el a declarat că mai multe persoane l-au bătut și apoi  au fugit de la locul faptei: „Trebuie să-l omor”, ar fi zis tânărul vizibil agitat.

După câteva ore, un alt telefon anunță că, pe o altă stradă centrală din Rincon, foarte aproape de locul unde s-au produs evenimentele anterioare, a avut loc o luptă între tineri și s-au auzit și focuri de armă. Patrula care s-a deplasat acolo l-au găsit pe tânărul român

La vederea agenților, el s-a ascuns printre vehicule, fiind prins ascunzând un revolver care emana un miros puternic de praf de pușcă. Deținutul, care a fost transferat în arestul Gărzii Civile din Rincón de la Victoria pentru anchetă, i-a asigurat pe agenți „că utilizarea armei de foc se datora faptului că el, una dintre persoanele care îl atacaseră, avea a încercat să-l atace cu o catană cu intenția de a-l ucide și că îl va ucide mai curând", informează primarul Primarul localității Rincón de la Victoria, Francisco Salado, citat de Europapress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel