Spania, șocată: Un român și-a ucis soția în fața copiilor, apoi s-a sinucis în seara de Revelion

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
spania_roman_sotie_injunghiata
spania_roman_sotie_injunghiata

Un român și-a înjunghiat mortal soția în fața copiilor minori în casa lor din Torrejón și apoi s-a sinucis. Tragedia a avut loc chiar în noaptea de Revelion. 

 

Agenții Poliției Naționale a Grupului VI de Omucideri investighează o crimă, după descoperirea șocantă a două cadavre. Este vorba despre un bărbat și o femeie, cadavrele cărora au fost găsit într-o casă de pe strada Lisboa din Torrejón de Ardoz (Madrid), unde se aflau și cei doi copii minori ai cuplului.

Primele ipoteze ale oamenilor legii indică faptul că bărbatul a înjunghiat-o pe femeie, lăsând-o fără viață și, ulterior, și-a luat viața. Bărbatul în vârstă de 37 de ani și femeia de 28 de ani, ambii de naționalitate română, au fost găsiți după ce un vecin, care a auzit țipete în interiorul locuinței în care locuia cuplul de români, a sunat la poliție, scrie 20minutos.es.

La fața locului s-au deplasat agenții Securității Cetățenești și anchetatorii de la omucideri, care au demarat o anchetă.  Oamenii legii au luat măsuri pentru cei doi copii minori ai cuplului, de 8 și, respectiv 10 ani ani, care se aflau în casă la momentul crimei. Minorii au fost luați în grijă de serviciile sociale. Anul trecut, 43 de femei au fost ucise în Spania, spune un raport al poliției naționale.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel