Spania. Românul care a UCIS un tânăr pe trecerea de pietoni a fost prins la Marbella, după 3 ani

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Șoferul român care a ucis un tânăr pe o trecere de pietoni din România a fost prins în Spania.    

La începutul lunii decembrie, agenții Poliției Naționale din Marbella (Malaga) au reținut un român în vârsta de 32 de ani, bărbatul fiind urmărit internațional pentru ucidere din culpă.

Potrivit unui comunicat al Poliției Naționale citat de publicația La Vanguardia, fapta datează de la începutul anului 2017. Românul a accidentat un tânăr pe trecerea de pietoni și a fugit. În urma rănilor grave suferite, pietonul a murit câteva zile mai târziu. După ce a fost condamnat la închisoare, românul a fugit din țară.

Agenții de la secția locală de poliție Marbella l-au arestat pe bărbatul de 32 de ani, după ce acesta a venit la secție pentru efectuarea unor proceduri personale. În momentul în care au căutat numele acestuia în baza de date, ofițerii au observat Mandatul de Arestare Internațională emis de autoritățile române în luna octombrie 2019.

Bărbatul va fi extrădat în România, unde își va ispăși pedeapsa privativă de libertate. Deținutul a fost pus la dispoziția Tribunalului Central de Instrucție numărul 3 din Madrid.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel