Spania. Trei români au JEFUIT mai multe magazine de telefoane mobile în plină zi: "Nu mișcați, am o ARMĂ!". VIDEO   

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii spanioli au arestat doi bărbați de naționalitate română, în vârstă de 24 și 39 de ani, ca presupuși autori de cinci jafuri cu violență. Cei doi, alături de un complice care încă nu a fost prins, au spart mai multe magazine de telefoane de mobile din regiunile Baix Llobregat, Tarragonès și Vallès Oriental. 

Ancheta a început la începutul lunii octombrie, când forțele de ordine au fost solicitate să intervină la jaful unui magazin de telefonie din municipiul Sant Boi de Llobregat. La doar câteva minute după deschiderea magazinului, două persoane au intrat în unitate și au amenințat personalul unității, prefăcându-se că au o armă în buzunar. Ei au reușit să fure mai multe telefoane mobile care erau expuse în vitrină.

Hoții aveau același mod de operare

 

Două săptămâni mai târziu, alte patru jafuri cu același mod de operare s-au petrecut în orașele Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, La Llagosta și Torredembarra. Autoritătile au creat o echipă comună de anchetă din secțiile de poliție Gavà și Sant Boi de Llobregat, care a investigat aceste jafuri violente.

Pe 20 octombrie, polițiștii au reușit să aresteze doi dintre făptași, doi bărbați de naționalitate română, relatează La Vanguardia. Ambii aveau antecedente penale și au fost aduși în fața justiției. Oamenii legii îl caută acum pe cel de-al treilea complice.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel