Spania. Români arestați, după ce au "uitat" să plătească șampanie de 400 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români au fost arestați în Spania, după ce au fost prinși ca au furat mai multe sticle de șampanie. Valoarea produselor pe care au "uitat" să le plătească se ridică la 400 de euro. 

Presa din Spania scrie despre cazul a doi români arestați într-un centru comercial din orașul Vigo (regiunea Galicia). Potrivit publicației cope.es, incidentul s-a petrecut sâmbătă, 22 august.   

Agentul de securitate al supermarketului a observat cum o persoană ținea în mână o perioadă de timp sticle de șampanie și apoi le pasa altei persoane, care le punea într-un rucsac. Convins că cei doi nu aveau de gând să le plătească, agentul a sunat la poliție și i-a denunțat.

Chiar în momentul în care a ajuns echipajul de poliție, cei doi români treceau de casele de marcat. Cei doi nu au plătit sticlele de șampanie, iar oamenii legii și-au dat seama imediat cum funcționa "schema": unul tăia alarmele de pe sticle, iar celălalt le prelua în rucsac și pleca cu ele fără să plătească.

Oamenii legii au găsit în rucsacul românului, pe lângă cleștele utilizat la tăierea sigiliilor: două sticle de șampanie Courance în valoare de 15,50 euro fiecare, o sticlă de Champagne Courance în valoare de 13,12 euro fiecare, o altă sticlă de Champagne Veuve în valoare de 38,50 euro, o sticlă de Moet Chandon în valoare de 82,60 și două sticle de Moet Ice Imperial în valoare de 45,75 euro fiecare. De asemenea, trei sticle de Moet Chandon Brut în valoare de 42,50 fiecare.

Valoarea totală a mărfii sustrase se ridică la 409 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel