Spania. Româncă, cumpărată cu 200 de euro de un bărbat și obligată să se prostitueze

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

La Tribunalul Provincial din Almeria se va judeca procesul unui bărbat, acuzat că a forțat o tânără româncă să se prostitueze în diferite spații din El Ejido, în provincia Almeria.

Bărbatul este acuzat că a forțat o tânără româncă să se prostitueze pentru el. Din nefericire, acest mod de a câștiga banii a devenit o obișnuință în zilele noastre.

Concret, el a plătit, aproximativ 200 de euro, pentru o femeie unui terț de origine română, care a adus-o în Spania cu promisiunea că îi va găsi un loc de muncă bun.

Astfel, procurorii cer șase ani și jumătate de închisoare și alți 12 de ani de interdicție de a se apropia de victimă, pentru o presupusă infracțiune de trafic de persoane, în concurs cu infracțiunea de prostituție. La aceste pedepse se adaugă și despăgubiri de 18.000 de euro pentru daune morale, relatează  elmira.es.

 

Spania. Româncă, cumpărată cu 200 de euro de un bărbat, și obligată să se prostitueze

 

 

Victima, o tânără româncă, a sosit în Spania, în anul 2013, împreună cu alte două persoane neidentificate, care, prin intermediul unor presupuse înșelăciuni, au ajuns să se prostitueze, cedând profiturile obținute altor persoane.

Inculpatul a acceptat oferta ca "în schimbul unei sume de bani, de aproximativ 200 de euro", tânăra româncă să lucreze pentru el.  Acuzatul a început să "dețină o situație de dominație asupra ei", susțin procurorii.

Pentru a obține un "beneficiu ilicit", el ar fi obligat-o pe româncă să lucreze ca prostituată. Se știe, de asemenea, că bărbatul o controla pe femeia cu care locuia în aceeași casă și nu o lăsa să iasă singură, "împiedicând-o să interacționeze cu terțe persoane".

În același timp, el păstra profiturile pe care aceasta le obținea din munca sa. În cele din urmă, trebuie adăugat că victima se definește ca fiind o persoană "ușor influențabilă".

Un caz incredibil a avut loc și în Italia, acolo unde o româncă în vârstă de 20 de ani a fost vândută de iubitul său unei bande de proxeneți pentru suma de 10.000 de euro. 

 

Româncă din Italia, vândută de iubitul său cu 10.000 de euro unei rețele de prostituție din Roma

 

O româncă în vârstă de 20 de ani, rezidentă în Tuscania ( Provincia Viterbo), a fost vândută de iubitul său contra sumei de 10.000 de euro unei bande care se ocupa cu prostituția în estul Romei. Zilele trecute, a avut loc la Tribunalul din Roma audierea celor șase inculpați în acest caz, o femeie și cinci bărbați, în urma unei anchete efectuate de carabinierii din Viterbo.

Tânăra a fost obligată să se prostitueze și să vândă cocaină. Potrivit jurnaliștilor de la publicația italiană Il Messaggero, în 2019 fata a fost luată de iubitul din sânul familiei stabilită în Tuscania. Tânăra (cu inițialele A.L. ) a călătorit cu acesta o perioadă între Anglia și România, apoi a ajuns la Roma, unde bărbatul trebuia să achite o datorie, pentru care a vândut-o practic pe fată unui grup infracțional ce se ocupa cu prostituția și traficul de droguri.

Mai bine de un an, tânăra a fost obligată să se prostitueze și să vândă cocaină. Carabinierii au găsit-o la Roma, în timp ce era nevoită să-și vândă trupul pe trotuarele din Via dei Prati Fiscali, iar când a început lockdownul a intrat într-un bordel, administrat de același grup infracțional care o forța fără scrupule să se prostitueze zi și noapte, fără oprire și fără milă.

Nici măcar dragostea unui client care a încercat să o salveze nu i-a putut schimba destinul, deoarece tânăra nu putea fi eliberată decât dacă bărbatul ar fi plătit grupului infracțional o răscumpărare de 8.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel