Spania. Româncă acuzată că a furat poșeta profesoarei fiului ei și a făcut cumpărături cu cardul acesteia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Garda Civilă investighează o femeie de naționalitate română din Almuñécar pentru că ar fi furat poșeta profesoarei fiului ei.

Femeia investigată a folosit în mod fraudulos cardul bancar al victimei pentru achiziții făcute pe internet și în magazinele locale.

Garda Civilă a plasat o femeie în vârstă de 28 de ani sub investigație, pentru că a furat poșeta profesoarei fiului ei de la o școală din Almuñécar.

Femeia investigată a folosit în mod fraudulos cardul bancar pentru a plăti cumpărăturile pe care le făcuse atât în magazinele din Almuñécar, cât și pe internet, înainte ca victima să își informeze banca pentru a anula cardul.

Evenimentele au avut loc la 15 noiembrie. Tânăra care face obiectul anchetei a mers la o școală din Almuñécar pentru a-și lăsa fiul de trei ani și, profitând de agitația care se produce la intrarea și ieșirea mamelor și a taților care își lasă copiii în clasă, a furat poșeta profesoarei.

Când victima și-a dat seama că își pierduse poșeta, a văzut că pe cardul ei bancar fuseseră efectuate mai multe debite și, după ce l-a anulat, a raportat incidentul la cazarma Gărzii Civile din Almuñécar.

Agenții Gărzii Civile au făcut cercetări și, după ce au urmărit traseul cumpărăturilor efectuate cu cardul furat, au aflat cine este persoana care ar fi intrat în posesia portofelului și au anchetat-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel