Spania: Român, arestat după ce a fost prins la pescuit a treia oară. "N-am ce pune pe masă!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sfârșit tragic pentru un român din Spania: s-a stins din viață după ce a fost bătut și jefuit de un conațional în Mallorca
Sfârșit tragic pentru un român din Spania: s-a stins din viață după ce a fost bătut și jefuit de un conațional în Mallorca

Un român rezident în Spania a fost arestat, după ce a fost prins la pescuit. Bărbatul era la a patra abatere de acest fel, încălcând astfel restricțiile impuse de autorități.

Poveste cu accente tragice în Spania. Un român din localitatea Torrevieja (provincia Alicante) a ajuns după gratii pentru că a mers la pescuit, în ciuda restricțiilor impuse de autorități în contextul epidemiei de coronavirus.

Potrivit publicației theleader.info, românul a mers la pescuit pe un ponton de la malul mării, fiind observat de o patrulă a poliției.

Potrivit autorităților, românul nu era la prima abatere de acest fel. Oamenii legii îl avertizaseră de trei ori înainte spunându-i să renunțe la pescuit și să meargă acasă, în izolare.

Românul le-a spus polițiștilor că are nevoie să pescuiască pentru a asigura hrana familiei. "N-am ce pune pe masă!", le-a spus el.

În cele din urmă, polițiștii l-au încătușat pe român, fiind acuzat de nesupunere civică și de încălcare repetată a restricțiilor impuse prin Decretul 463/2020, din 14 martie.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel