Spania. Pedeapsă pentru românul care a vrut să-și ucidă partenera. I-a pus o pernă pe față, încercând să o sufoce

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Pedeapsă pentru românul care a vrut să-și ucidă partenera. I-a pus o pernă pe față, încercând să o sufoce
Spania. Pedeapsă pentru românul care a vrut să-și ucidă partenera. I-a pus o pernă pe față, încercând să o sufoce

Un român a fost condamnat, ieri, de Secția a doua a Curții Provinciale din Albacete la șapte ani și șase luni de închisoare, pentru tentativă de omor a fostei sale partenere. Faptele au avut loc în orașul Hellín (Albacete), pe data 25 iunie 2020, în jurul orei 19:00, în casa în care cei doi locuiau.

De asemenea, magistrații i-au interzis românului să se apropie de victimă la o distanță mai mică de 500 de metri, de casa sau locul de muncă a acesteia, timp de 11 ani. Mai mult, acesta nu are voie să locuiască în municipiul Tobarra. Judecătorii l-au acuzat pe român de tentativă de crimă și rănire a fostei sale partenere. Infractorul și-a strâns victima de gât, apoi a luat o pernă și a pus-o pe fața acesteia, încercând să o sufoce. Din fericire, cineva a intrat în cameră și bărbatul nu și-a dus intențiile până la capăt, scrie  eldigitaldealbacete.com.

Faptele s-au produs în Hellín, pe 25 iunie 2020, în jurul orei 19:00, în casa în care cei doi locuiau, împreună cu alte persoane. La scurt timp, după ce au rămas singuri în casă, acuzatul și-a strâns partenera de gât, încercând să o ucidă. Apoi, a luat-o pernă și i-a pus-o pe față, strigând: „Nu-mi pasă, ești moartă”. În acel moment, un coleg de locuință a intrat în cameră și l-a oprit pe agresorul furios. 

Urmare a agresiunilor, femeia a suferit mai multe răni și vânătăi pe față, piept și abdomen. De asemenea, victima fusese rănită și la piciorul stâng. Pe 26 iunie 2020, magistrații au emis ordin de protecție pentru victimă, iar românul a ajuns în arest preventiv. Secția a doua a Curții Provinciale din Albacete l-a condamnat, ieri, pe românul acuzat la șapte ani și șase luni de închisoare. Acesta nu are voie, timp de 11 ani, să se apropie de victimă la o distanță mai mică de 500 de metri, de locul ei de muncă și de domiciliu. De asemenea, românul nu are voie să intre și să locuiască în municipiul Tobarra, să nu comunice cu victima și să nu dețină arme. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel