Spania. Mama româncă bătută și tâlhărită în fața celor 5 copii: „Mi-a pus pistolul la tâmplă și a zis că mă omoară“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Doi români dintr-un grup infracțional care a jefuit șase aziluri de bătrâni din Galicia au fost arestați
Spania. Doi români dintr-un grup infracțional care a jefuit șase aziluri de bătrâni din Galicia au fost arestați

Clipe de groază pentru o mamă româncă și cei cinci copii minori ai săi, după ce doi tâlhari au dat buzna în casă, amenințând-o pe femeie cu pistolul la tâmplă. Bărbății, înarmați și cu cagule, au intrat să fure din locuința lor din Isla Mayor, Sevilla.

Garda civilă a arestat, ieri, o persoană care s-a predat voluntar și au identificat un al doilea autor, acuzați că au tâlhărit și amenințat cu moartea o româncă în fața copiilor săi minori.

Polițiștii au fost solicitați la un posibil jaf cu violență și intimidare la o casă în care autorii „au amenințat locuitorii cu o armă de foc”. Sosiți la fața locului, au găsit o femeie de naționalitate română „foarte speriată și nervoasă, însoțită de cinci copii și speriați, între șapte luni și zece ani”, informează diariodesevilla.es. Românca a povestit că a deschis ușa unui tânăr care i-a spus că trebuie să semneze un raport amiabil pentru un accident de circulație.

Citește și: ITALIA: Româncă atacată de colegul de apartament. Conaționalul a alergat-o cu cuțitul pe scări

Ea a răspuns că nu știe nimic despre asta și în acel moment „tânărul a apucat-o de gât, a lovit-o și a aruncat-o la pământ”, după care, potrivit relatării victimei, „un alt bărbat cu glugă a intrat și a lovit-o cu piciorul în stomac și în cap. "Apoi unul dintre ei i-a pus o armă la tâmplă în timp ce o amenința cu moartea”, lovind-o ulterior cu arma în timp ce îi cereau să le dea banii sau o vor ucide, totul în prezența cei cinci copii minori ai săi.

În urma anchetelor agenților, aceștia au reușit să identifice persoana care a atacat-o și a amenințat-o pe femeie cu o pistolul, fiind vorba despre un infractor cu multiple antecedente penale, potrivit lainformacion.com.

Cu colaborarea gărzii civile din La Puebla del Río și Pilas, suspectul a fost localizat și acesta s-a predat, împreună cu arma folosită pentru tâlhărie, un pistol de calibru 9 milimetri cu muniție, fiind pus la dispoziția Curții de Instrucție Coria del Río. Ulterior, agenții l-au identificat pe cel de-al doilea făptaș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel