SPANIA. Fugar român, condamnat la 10 ani de închisoare, identificat în Spania. Și aici a făcut PRĂPĂD

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"

Un român de 41 de ani, care a fost condamnat, în 2015, la 15 ani de închisoare în România pentru două fapte grave de tâlhărie, a fost identificat și arestat de autoritățile din Spania.

M.T., un român de  41 de ani, condamnat la zece ani de închisoare pentru jaf în formă agravantă împotriva a două societăți comerciale din România la sfârșitul anului 2014 și pentru care s-a emis un mandat european de arestare începând cu 6 noiembrie 2015, a fost identificat și arestat în Spania.

Românul este acuzat că a furat dintr-o firmă 400 de euro și un telefon mobil, după ce a amenințat un angajat, fiind ajutat de doi complici. Mai mult, imediat după această faptă, el a folosit aceiași metodă și a sustras 300 de euro de la oaltă companie.

Primind informații prin Interpol că românul s-ar afla în regiunea Almeria, polițiștii l-au identificat pe acesta în orașul San Isdro și au descoperit că și pe teritoriul Spaniei românul își continuase cariera infracțională. Pe lângă decizia de condamnare la închisoare dictată de Judecătoria Târgoviște pe numele său, Poliția Națională Spaniolă a descoperit că pe numele deținutului era emisă și o condamnare a magistraților din Valverde del Camino (Huelva), pentru alte infracțiuni de natură patrimonială, potrivit publicației lavanguardia.es.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel