Spania. Două românce au jefuit o bătrână. I-au „mulțumit" așa pentru mâncarea oferită

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
garda_civila
garda_civila

Garda civilă a arestat, pe data de 9 februarie, două femei de origine română, în vârstă de nouăsprezece și, respectiv, douăzeci și trei de ani. Cele două sunt acuzate că au jefuit o bătrână în orașul Torvizcón.

Din păcate, persoanele în vârstă și minorii sunt cele mai vulnerabile persoane din societate, iar această vulnerabilitate le face ținte ușoare pentru infractori, spun ofițerii Gărzii Civile. Evenimentul a avut loc pe 7 februarie 2021 în orașul Torvizcón. Cele două românce au bătut la ușa victimei pentru a-i cere ceva de mâncare. Bătrânei i s-a făcut milă de femei și le-a rugat să aștepte lângă ușă, în timp ce ea s-a dus la bucătărie să caute ceva de mâncare.

Femeile au profitat de ocazie pentru a se strecura în casă. Au ajuns într-un dormitor în care se afla fratele victimei. Acesta s-a trezit din cauza zgomotului și a a început să țipe la ele. Cele două hoațe s-au speriat și au ieșit în fugă din casă, luând cu ele o poșetă și câteva bijuterii, relatează benalgo.es.

Bătrâna a alertat Garda Civilă și imediat patrulele Órgiva și Ugíjar au mers în orașul Torvizcón pentru a le căuta pe cele două femei. Agenții le-au recunoscut pe cele două suspecte din descrierea oferită de victimă și le-au interceptat când acestea mergeau pe o stradă din oraș. Când au fost percheziționate, agenții au descoperit că femeile purtau bijuteriile furate de la bătrână motiv pentru care au fost reținute. Garda civilă au returnat bijuteriile bătrânei care le-a recunoscut și pe cele două femei.

Garda civilă amintește persoanelor în vârstă să nu ezite să sune la linia de asistență imediată a Garda Civilă - 062, iar o patrulă va veni rapid pentru a vă oferi ajutorul de care au nevoie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel