Spania. Doi români au băgat spaima în proprietarii de păcănele. Val de JAFURI folosind aceeași metodă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi români au fost arestați în Spania, fiind acuzați că au jefuit mai multe săli de jocuri de noroc din zona municipalității Monforte de Lemos.  

Agenții Corpului Național de Poliție al Secției de Poliție Monforte de Lemos au reținut doi bărbați, ambii de naționalitate română și cu antecedente pentru fapte similare. Aceștia sunt acuzați că au dat spargeri la mai multe săli de jocuri de noroc din zona orașului Cabe. Faptele au fost comise în intervalul iulie-noiembrie 2019.

Potrivit autorităților, cei doi români au acționat în toată regiunea Galicia, procedând întotdeauna în același mod. Înarmați cu diverse unelte specifice pentru intrarea prin efracție, hoții forțau încuietorile ușilor de acces, situate întotdeauna în partea din spate a unităților.

Odată ajunși în incintă, furau încasările de la jocurile mecanice și banii din casele de marcat. Prejudiciul estimat de poliție se ridică la peste 6.000 de euro. 

Oamenii legii i-au prins în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere suprinse în două dintre hotelurile jefuite, în ciuda faptului că au încercat să le manipuleze pentru a nu lăsa dovezi, scrie publicația cope.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel