Spania. Doi români arestați, după ce au bătut cu bestialitate și au incendiat un spaniol

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Spania. Un băiat de 19 ani a fost arestat după ce și-a bătut în mod repetat mama. Românca susține că a fost amenințată cu moartea
Spania. Un băiat de 19 ani a fost arestat după ce și-a bătut în mod repetat mama. Românca susține că a fost amenințată cu moartea

Doi români au fost arestați în Spania, după ce au bătut incendiat și un spaniol în Albacete. 

Doi români, cu vârste de 33 și 35 de ani, au fost arestați de agenții Gărzii Civile din orașul Alatoz (provincia Albacete), după ce l-au stropit cu un lichid inflamabil și i-au dat foc.

Garda Civilă i-a arestat pe cei doi români, aceștia fiind acuzați că au incendiat un bărbat de 40 de ani în urma unui conflict, relatează publicația El Diario Vasco.

Scandal monstru între cei doi români și bărbatul spaniol

 

Cei doi deținuți, rezidenți în orașele Carcelen și Alatoz, s-au întâlnit cu victima în orașul Alatoz. După ce s-au certat cu el, l-au lovit cu bestialitate, apoi l-au stropit cu un lichid inflamabil și i-au dat foc, provocându-i arsuri pe 40 la sută din corp. Ulterior, cei doi români l-au dus acasă la el, unde l-au lăsat singur și s-au făcut nevăzuți.

Victima, care a rămas inconștientă, a sunat la numărul de telefon de urgență 112 când a reușit să își revină. O patrulă a Gărzii Civile și cadre sanitare s-au deplasat rapid la domiciliu.  

Având în vedere gravitatea stării sale, a fost transferat cu o ambulanță cu suport vital avansat la Spitalul Universitar și Politehnic din La Fe, din Valencia, unde este internat și acum. Spitalul este specializat în arsuri grave.

Judecați pentru tentativă de omor

 

Cercetările Gărzii Civile au dus la arestarea acestor doi bărbați români. Ei sunt acuzați tentativă de omor.

Motivele conflictului violent rămân un mister pentru autorități, niciunul dintre acuzați nedorind să coopereze. Prin ordinul Judecătoriei numărul 1 din Almansa (Albacete), ambii au fost transportați la închisoare.

Potrivit Gărzii Civile, în perchezițiile efectuate în locuințele acestora s-au găsit probe care îi leagă direct de aceste evenimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel