Spania. Doi hoți români, prinși în capcană: Au rămas blocați în apartamentul de unde au intrat să fure

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi spărgători, ambii de naționalitate română, s-au ascuns într-un apartament din Granada în care au intrat după ce au spart lacătul. Acolo i-au găsit polițiștii, solicitați de vecini să intervină.

Un incident curios a avut loc în Andaluzia, mai exact în orașul Granada, unde doi hoți au fost prinși ascunzându-se într-un apartament în care au intrat după ce au spart încuietoarea. 

Publicația spaniolă a putut confirma că agenți ai Poliției Naționale din Granada au arestat doi bărbați de 37 și 38 de ani, de naționalitate română, cu antecedente penale, care se ascundeau într-una dintre camerele de la primul etaj al unui apartament, situat în cartierul nordic.

Polițiștii au fost nevoiți să confiște un picior de capră din metal și o cutie de scule cu tot felul de unelte pe care cei doi hoți arestați le folosiseră pentru a avea acces la proprietatea care a fost deteriorată. În orice caz, nu s-a luat nimic din casă.

Doi hoți români, prinși în capcană

 

Din relatarea evenimentelor reiese că ofițerii au fost solicitați să intervină la o casă situată în cartierul de nord al orașului din cauza unei spargeri. Odată ajunși la proprietate, au constatat că încuietoarea de la ușa de acces fusese forțată și au început o inspecție în interiorul casei.

Odată ajunși la fața locului, au observat că dulapurile erau dezordonate, "cu sertarele și hainele împrăștiate pe jos, semn clar că fuseseră percheziționate" și, ascunzându-se într-una din camerele de la etajul 1, au localizat doi bărbați și au procedat la arestarea lor.

Trebuie adăugat că proprietarul imobilului a fost informat despre incident și a verificat că acesta a suferit diverse pagube, fără a observa că lipsește ceva. Deținuții, care au fost deja aduși în fața autorităților judiciare, au cazier judiciar, iar unul dintre ei a fost arestat de douăzeci de ori.

Un alt român a fost arestat în Spania, fiind acuzat că a dat foc intenționat un bloc din Lleida, un oraș situat în vestul Cataloniei. 

Românul a recunoscut ce a făcut și spune că a fost o răzbunare

 

Polițiștii spanioli l-au arestat pe autorul incendiului care a provocat evacuarea a trei imobile din Lleida. Este vorba de un român de 41 de ani, care și-a recunoscut fapta. Bărbatul a incendiat una dintre casele situate la mansarda imobilului, apoi focul s-a extins.

Potrivit presei spaniole, incidentul s-a petrecut joi dimineață, pe o stradă din Lleida, un oraș situat în vestul cataloniei. Garda Urbană din Lleida l-a arestat pe autorul incendiului. Bărbatul arestat este un bărbat de 41 de ani, de naționalitate română, care, conform primelor indicii, ar fi incendiat unul din apartamentele situate la mansardă.

Oamenii legii cred că focul pus intenționat a fost de fapt o răzbunare pentru o neînțelegere între cel arestat și un vecin. Joi după-amiază, anchetatorii l-au găsit mergând pe o stradă din localitate, după ce inițial fugise. Suspectul a recunoscut faptele și a spus că a pus focul din răzbunare, pentru că i s-a furat telefonul mobil și că-l bănuiește pe unul dintre vecini. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel