Soțul Dianei Șoșoacă, la Poliție după ce ar fi lovit un agent. Senatoarea: „Ei l-au dat cu capul de ușă! Și-a pierdut cunoștința”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă în Piața Victoriei. „Nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”
Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă în Piața Victoriei. „Nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”

Senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, vineri, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate în cadrul realizării interviului, potrivit unor surse judiciare.

Poliţiştii Secţiei 4 s-au deplasat la faţa locului, dar ar fi fost agresaţi de soţul Dianei Şoşoacă, pe numele acestuia fiind întocmit şi un dosar pentru ultraj, adaugă sursa menţionată.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate cu privire la realizarea interviului s-a declanşat un conflict”, informează un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, în cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

 

Șoșoacă: „Urla că eu îi sechestrez pe cei doi”

 

Soțul Dianei Șoșoacă este audiat chiar în aceste momente.

„S-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnaliști care se pretau a fi din Italia. Nu au vrut să respecte datele prin care noi am stabilit interviul, adică să răspund la trei întrebări, să se desfășoare în limba română, cu traducere din partea doamnei Marinescu. Și a fost nevoită pentru că doamna jurnalistă a început să urle și să mă amenințe că o să cheme ambasada și o să îmi arate ea mie ce o să-mi facă, am solicitat intervenția 112, este totul filmat. 

A venit poliția, doamna jurnalistă între timp a ieșit, a plecat, am rămas cu ceilalți doi, un cameraman care a zis că e de origine sârbă și încă unul care nu știu ce făcea, de origine turcă, ei vorbeau în engleză, de asta am și sunat la 112, pentru că m-am gândit, dacă tot sunt de la Raiuno, de ce nu vorbesc în Italiană, a venit poliția și am prezentat pe scurt cazul. În timp ce vorbeam a mai venit o echipă de polițiști care a deschis ușa locuinței mele și în acel moment i-au făcut culoar de trecere jurnalistei care s-a întors, filmând, a intrat în casa mea, deși i-am interzis și am solicitat poliției să o dea afară, a filmat înăuntrul casei mele fără acordul meu, e cabinetul meu de avocatură, este proprietatea mea personală. 

Ea a venit în mine, m-a lovit cu mâna și cu piciorul, urlând că eu îi sechestrez pe cei doi, care cei doi vorbeau cu poliția. În momentul în care ea s-a năpustit asupra mea, soțul meu a spus ”dacă voi nu o dați afară din casa noastră, o dau eu, pentru că se repede la soția mea. A pus mâna pe ea și în momentul în care a pus mâna pe ea să o dea afară trei polițiști au sărit pe soțul meu, l-au imobilizat, l-au dat cu capul de ușă și i-au băgat mâna în gât. A avut 4-5 secunde când și-a pierdut cunoștința”, a povestit Șoșoacă, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel