Sorina Matei, acuzații grave: "El a băgat-o pe LAURA sub MASA politicienilor"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Este război total în presa din România. Totul a izbucnit după întâlnirea dintre Cozmin Gușă, Sebastian Ghiță și Dan Andronic în Serbia, iar jurnalista Sorina Matei a pornit un atac foarte dur la adresa celor trei. A urmat apoi o replică tăioasă a lui Dan Andronic, iar astăzi Sorina Matei face acuzații foarte grave. 

Sorina Matei o aduce în acest peisaj și pe o vedetă din filme pentru adulți, Laura Andreșan, despre care spune ar fi fost folosită pentru șantaj politic. 

(...)

"Singura realizare a lui Guşă vreodată într-o redacţie a fost s-o aducă pe Laura Andreşan şi s-o bage sub birourile politicienilor de top şi consilierilor prezidenţiali ca să-i şantajeze şi apoi, geostrategul mădularelor, să ia prezidenţiabilul României din CSAT, să-l îmbarce în avion şi să-l ducă direct la Moscova. Iar Ghiţă să fure CNPul unui ziarist şi să-i inventeze lui Sergiu Nicolaescu 6 copii pe catafalc. Ăsta e “jurnalismul” vostru, pestilenţialilor! Genurile publicistice, jurnalismul şi mass media, meseria noastră înseamnă cu totul altceva. N-are nicio legătură, dar niciuna, cu voi. Noi avem o meserie, voi n-aveți!," este o parte a atacului dur lansat de Sorina Matei. 

Ce a spus Dan Andronic despre Sorina Matei 


"Sorina Matei.

Am mai scris despre ea. Nu retrag un cuvânt. Recitiți ce am scris.

Este atât de competentă încât trebuie să apeleze la directorul SRI, la directorul SPP, să plângă, să amenințe, ca să fie angajată. De obicei la B1 TV. În rest toți sunt proști, numai ea înțelege.

A luat bani buni de la „penalul" Voiculescu, de la „penalul" Ghiță, a fost angajată la intervenția SRI, la B1 TV a primit salariu din contribuția altui „penal", aici Sorin Oancea poate veni cu mai multe amănunte, așa că să mă scutească cu „integritatea" ei jurnalistică. E doar o trompetă...

Sabin Borcan, un ziarist căruia îi este rușine cu numele tatălui. Așa că și-a zis Orcan," a transmis Dan Andronic. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel