Sorin Grindeanu, excursie de un milion de lei în Dubai pe banii ANCOM

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Sorin Grindeanu, fost premier, în prezent la șefia ANCOM, ca răsplată pentru încetarea conflictului cu Liviu Dragnea, aruncă banii instituției cu o nonșalanță de invidiat.

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii a dat un milion de lei pentru o excursie în Dubai, sub pretextul promovării candidaturii României la Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor. De această excursie s-au bucurat 25 de oameni aleşi pe sprânceană, informează B1 TV. 

25 de persoane au promovat anul acesta, timp de trei săptămâni, în Dubai, candidatura României la Consiliul Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, cel mai important for internațional care reglementează acest domeniu. 

Banii s-au dus pe o masă tradițională pentru 1.000 de persoane, un program cultural artistic cu specific românesc, materiale promoționale tipărite și cadouri.

Astfel, recepţia de susţinere a candidaturii a costat peste 600.000 de lei, din care doar masa 300.000, onorariul artiştilor care au acompaniat candidatura României, căci deh, fără muzică nu se poate, alte 150.000, iar spaţiul şi aparatura încă vreo 150.000.

Nici la cadouri şi materiale promoţionale nu s-au zgârcit. În total s-au dat alte 140.000 de lei, plus transportul acestora încă 90.000.

În plus, cei 25 de oameni care au reprezentat România au cheltuit pe cazare şi transport încă aproape 350.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel