Șoferița beată, care a ucis două fete pe trotuar, în zona Andronache din București, plasată în arest la domiciliu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
video accident andronache
video accident andronache

Femeia care a accidentat mortal două fete în zona Andronache din Capitală a fost plasată, marți, în arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Iniţial, după ce a fost reținută pentru 24 de ore, procurorii au cerut arestarea preventivă a şoferiţei, dar Judecătoria Sectorului 2 a respins propunerea, iar femeia a fost sub plasată control judiciar. Parchetul a atacat decizia.

Accidentul a avut loc pe 27 februarie. Șoferița a pierdut controlul maşinii, a lovit un stâlp care s-a prăbuşit, iar maşina a ajuns pe trotuar, unde a accidentat mortal două fete, una de 6 ani și una de 20. În fata anchetatorilor, șoferița ar fi susținut și că a strănutat de câteva ori, moment în care a pierdut controlul mașinii și s-a speriat. De aceea ar fi apăsat accelerația în loc de frână. A recunoscut că nu conduce des și că şi nu avea experienţă pe o maşină având cutie automată de viteze.

Femeia a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest și i s-au prelevat probe biologice. Conform rezultatelor de la INML, avea o alcoolemie de 0,67, la trei ore după producerea accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel