Șofer român de TIR, jefuit de conaționali în parcare, în Slovenia: "Tu nu te gândești că și eu am familie?"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un șofer român de TIR a fost jefuit de mai mulți conaționali, la rândul lor șoferi de camion. Totul s-a întâmplat în parcarea unei benzinării de lângă Ljubljana, în Slovenia. 

Hoțul a reușit să-i sustragă cu un furtun 1000 de litri de motorină, însă victima l-a prins și a chemat poliția. Din păcate, în ajutorul hoțului au sărit și alți complici. 

"Ăștia-s hoții! Uite cum mi-au tras cu furtunul!" spune bărbatul pe o filmare în care a reușit să surprindă sistemul artizanal prin care hoții îi scoteau carburantul din rezervor. 

Hoțul, la rândul lui și el șofer de TIR, prins în flagrant

 

Acesta povestește cum a reușit să-l prindă pe cel care îi sustrăgea combustibilul. Bărbatul se pusese să doarmă și a tras perdeluța de la geam, astfel că hoțul a crezut că poate acționa. Numai că victima s-a trezit surprinzător la un moment dat și l-a prins pe infractor în flagrant. 

"Pe la vreo 12 noaptea m-am trezit pentru că îmi era foame și am tras un pic perdeaua de la geam. Mi s-a părut ceva suspect pentru că am văzut în fața mea camioane parcate în lung ceea ce nu se întâmplă niciodată. Când m-am uitat mai atent, am văzut furtunul și am ieșit din cabină. Atunci l-am văzut pe individ," a povestit șoferul la Antena 3.

Complicii i-au sărit în ajutor hoțului

 

Bărbatul a sunat imediat la poliție, iar oamenii legii au constatat situația. Hoțul i-a înapoiat carburantul sustras victimei și a fost dus la audieri, la secția de poliție. Povestea nu avea să se termine însă aici: când a crezut că a scăpat, bărbatul a fost încolțit de prietenii hoților. Aceștia l-au bătut, apoi au fugit.

"A mai venit unul, cu al treilea camion. În al treilea camion deja erau cinci indivizi care m-au atacat: mi-au spart capul și m-au lovit la ureche," a mai spus șoferul. 

În toată situația creată, șoferul păgubit a apucat să scoată telefonul încercând să-i filmeze pe hoți și pe agresori. 

"Tu nu te gândești că și eu am familie, mă?" i-a spus șoferul unuia dintre ei.

Patronul firmei de camioane a reușit să obțină imaginile de pe camerele de supraveghere cu momentul în care angajatul său a fost agresat și a alertat autoritățile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel