EXCLUSIV  Soarta fetițelor Cristinei, moartă în Spania, a fost decisă. Comunitatea românească este contrariată

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Fetițele Cristinei Marin, femeia ucisă de concubin în Spania, au ajuns vineri în România. Custodia a fost câștigată de sora femeii, aspect ce a stârnit furia comunității românești din Spania. 

Comunitatea românească din Lepe, acolo unde a fost ucisă Cristina se arată contrariată de faptul că fetițele au fost încredințate surorii femeii ucise. Aceștia spun că dețin informații conform cărora familia n-ar dispune de condiții minime pentru a crește cele două fetițe.

"Din câte știu eu, aceștia locuiesc la patru kilometri de primul autobuz și n-au asfalt, n-au telefoane. De canalizare nu poate fi vorba, WC-ul este în curte. Fetițele au fost însoțite și de asistenți spanioli. Oare aceștia n-au văzut unde le lasă? Am informații certe conform cărora această soră s-a văzut cu Cristina(ucisă în Spania-n.r.) de doar câteva ori toată viața. Ele n-au fost crescute împreună. Toate cele trei surori sunt din tați diferiți. Cristina a fost crescută de bunicii din partea tatălui. Nu știu cum autoritățile spaniole i-au dat surorii custodia atât de repede, dar în mod cert au fost presiuni de la București", a declarat pentru Stiridiaspora.ro un român din comunitatea din Lepe, acolo unde a fost ucisă Cristina. 

Reamintim că fetele au rămas orfane de mamă după ce pe data de 7 iulie Cristina Marin a fost ucisă de concubin. Acesta a ajuns la închisoare, iar fetele au fost încredințate statului spaniol, acolo unde au intrat într-un program special. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel