EXCLUSIV  Soarta fetițelor Cristinei, moartă în Spania, a fost decisă. Comunitatea românească este contrariată

Narcis Popa / 22 oct 2018, 08:59 Salveaza PDF Comentarii

Fetițele Cristinei Marin, femeia ucisă de concubin în Spania, au ajuns vineri în România. Custodia a fost câștigată de sora femeii, aspect ce a stârnit furia comunității românești din Spania. 

Comunitatea românească din Lepe, acolo unde a fost ucisă Cristina se arată contrariată de faptul că fetițele au fost încredințate surorii femeii ucise. Aceștia spun că dețin informații conform cărora familia n-ar dispune de condiții minime pentru a crește cele două fetițe.

"Din câte știu eu, aceștia locuiesc la patru kilometri de primul autobuz și n-au asfalt, n-au telefoane. De canalizare nu poate fi vorba, WC-ul este în curte. Fetițele au fost însoțite și de asistenți spanioli. Oare aceștia n-au văzut unde le lasă? Am informații certe conform cărora această soră s-a văzut cu Cristina(ucisă în Spania-n.r.) de doar câteva ori toată viața. Ele n-au fost crescute împreună. Toate cele trei surori sunt din tați diferiți. Cristina a fost crescută de bunicii din partea tatălui. Nu știu cum autoritățile spaniole i-au dat surorii custodia atât de repede, dar în mod cert au fost presiuni de la București", a declarat pentru Stiridiaspora.ro un român din comunitatea din Lepe, acolo unde a fost ucisă Cristina. 

Reamintim că fetele au rămas orfane de mamă după ce pe data de 7 iulie Cristina Marin a fost ucisă de concubin. Acesta a ajuns la închisoare, iar fetele au fost încredințate statului spaniol, acolo unde au intrat într-un program special. 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 noi 2018, 19:54 in Educatie
Un NUME nou pe piața MEDIA

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23