Soția lui Dincă, în casă când Alexandra a fost răpită? Cumpănașu: „Îi dăm în judecată“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșeanu, face noi declarații cu privire la decesul fetei. Totodată, avocatul Tonel Pop vine cu o ipoteză șocantă cu privire la soția lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu, noi declarații despre cazul Caracal. Unchiul Alexandrei susține că nu s-a emis niciun certificat de deces, iar dacă autoritățile o vor face, familia va contesta actul.

”Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Concret ne spun că fac anchetă. Au zis sa îi lăsăm să lucrăm. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Dacă mai sunt cetățeni care dau asta pe piață vreau să le spun că îi dăm în judecată. INML nu are un raport final. Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia“, a afirmat, astăzi, Alexandru Cumpănașu.

 

Soția lui Dincă, complice?

 

Tot astăzi, avocatul Tonel Pop a lansat o ipoteză șocantă în ceea ce privește familia lui Gheorghe Dincă. Acesta spune că soția acestuia este posibil să se fi aflat în casă atunci când fetele ar fi fost răpite.

„Nu ştiu cu ce se întâmplă cu această familie pentru că, dintr-o ecuaţie complexă, ca să nu spun de unde, reiese că doamna Dincă era pe acolo când fetele astea erau răpite. Dacă nu o întreabă cineva pe doamna cum şi cu cine să stea acolo când nu cumva şi aceste fete erau acolo? Dânsa a locuit acolo o bună bucată de timp. Cred că ar trebui să dea cu subsemnatul, cum se spune pe româneşte”, a afirmat avocatul Tonel Pop.

 

Citește și: Noi informații-ȘOC din infernul casei lui Dincă. Ce s-ar afla în spatele zidului proaspăt tencuit

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel