Slavia Praga - CFR Cluj, scor final în play-off-ul Ligii Campionilor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Slavia Praga - CFR Cluj, scor final în play-off-ul Ligii Campionilor. CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a fost învinsă de Slavia Praga cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Eden Arena din Praga, în manşa a doua a play-off-ului.

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a pierdut dubla cu cehii de la Slavia Praga, cu 0-2.

După 0-1 în România, pe teren propriu la Cluj, campioana Ligii 1 avea nevoie de victorie în Cehia pentru a merge, cel puțin, în prelungiri. Elevii lui Dan Petrescu au început bine partida, iar în primele 25 de minute au avut mai multe ocazii de gol. Cea mai mare șansă i-a aparținut atacantului Rondon, după o centrare a lui Omrani, dar a trecut pe lângă balon. Ulterior, Slavia Praga a început să preia controlul partidei, iar prima ocazie mare a venit cu câteva minute înaintea finalului primei reprize. Nicolae Stanciu l-a angajat ideal pe veteranul Skoda, care a încercat un lob peste portarul Arlauskis, dar balonul a trecut alături.

CFR Cluj nu și-a revenit nici în partea secundă, iar campioana Cehiei a început să aibă din ce în ce mai multe ocazii de gol. După un șut de la marginea careului al românului Stanciu, a venit și singurul gol al partidei. Reușita i-a aparținut lui Boril (minutul 66), care a profitat de o neatenție în apărarea clujenilor, a pătruns în careu și l-a învins pe Arlauskis. Deși i-a introdus pe teren pe Țucudean și Hoban, Dan Petrescu tot nu a reușit să dea o altă imagine echipei sale, care nu reușește să se califice în grupele Ligii Campionilor. În ciuda acestui eșec, CFR Cluj va participa în grupele Ligii Europa, transmite Mediafax.

Echipele folosite:
Slavia Praga: Kolar - Coufal, Kudelas, Hovorka, Boril - Soucek, Kral Masopusts, Stanciu - Olayinka - Skoda (cpt.) (Yusuf 79)
CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Mureşans, Burcă, Camora (cpt.) – Aurelio (A. Păun 64), Bordeianu, Djokovic – C. Deacs (Hoban 70), Rondon (Ţucudean 70), Omrani

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel