Simona Halep - Lizette Cabrera, în primul tur al Australian Open: Ora de start a meciului anunțată de organizatori

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Simona Halep - Ons Jabeur
Simona Halep - Ons Jabeur

Simona Halep debutează la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open unde o va întâlni pe reprezentanta țării gazdă, Lizette Cabrera, locul 140 WTA, beneficiară a unui wild card.

Simona Halep  o va înfrunta pe Lizette Cabrera, reprezentata țării gazdă, în primul tur la Australian Open. Organizatorii au stabilit programul primei zile de concurs.

Partida cu Lizette Cabrera a fost programată prima de pe arena ”Rod Laver” în sesiunea de seară, urmând să înceapă de la ora 10:00, ora României. Nu este chiar cea mai bună veste pentru Simona Halep, care ar fi preferat să aibă la dispoziție mai mult timp pentru recuperare, după problemele la spate pe care le-a avut în duelul cu Alexandrova. Pe de altă parte, a asigurat că se simte deja mult mai bine după tratamentele pe care le-a făcut vineri noapte și luni dimineață.

Alte patru jucătoare din România au fost programate în cursul zilei de luni. Se joacă și partidele Sorana Cîrstea – Patricia Țig, Mihaela Buzărnescu – Bianca Andreescu și Irina Begu – Nina Stojanovic.

Simona Halep și Lizette Cabrera, în primul tur al Australian Open

 

În acest debut de sezon, Simona Halep a disputat trei partide oficiale, la Gippsland Trophy, unde a trecut în primele două runde de Anastasia Potapova, 6-4, 6-4, și Laura Siegemund, 6-2, 6-4, dar a fost învinsă în sferturi de Ekaterina Alexandrova, 2-6, 1-6, joc în care a acuzat, în primul set, probleme medicale, la spate.

De partea cealaltă, Lizette Cabrera a jucat un meci în 2021, în primul tur la Yarra Valley Clasic, unde a cedat la Varvara Gracheva (95 WTA), 6-2, 4-6, 2-6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel