Simona Halep, dopată. Gigi Becali: „Cine se pricepe, să se bage. Hai la revedere, dacă nu-i ia banii”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Simona Halep, dopată. Gigi Becali: „Cine se pricepe, să se bage. Hai la revedere, dacă nu-i ia banii” / Foto: Captură video youtube
Simona Halep, dopată. Gigi Becali: „Cine se pricepe, să se bage. Hai la revedere, dacă nu-i ia banii” / Foto: Captură video youtube

Gigi Becali a comentat de asemenea situația prin care trece Simona Halep, fiind de partea sportivei și de părere că ea nu ar trebui să sufere în acest scandal.

Afaceristul a fost contactat de Antena 3 pentru a-și da cu părerea despre perioada dificilă prin care trece sportiva. Acesta a explicat că nu se pricepe în legătură cu substanțele și subiectul, dar Simona ar trebui să stea liniștită dacă nu-i ia nimeni trofeele și banii câștigați din tenis, din punctul lui de vedere. 

"Credeți că i-a pus cineva substanța asta?" l-a întrebat Mihaela Bârzilă pe Gigi Becali. 

"Păi de ce să-i pună? Îi ia titlurile, îi ia banii? Nu-i ia, nu? Atunci, hai la revedere, dacă nu-i ia banii. Ai înțeles? Dacă nu-i ia banii, să fie sănătoși cu substanțele lor cu tot! 

Ce contracte pierde? La revedere! Ea a făcut zeci de milioane din tenis: a făcut 30-40 de milioane. Înțeleg că e o substanță de-asta... nu multă, în cantitate mică. Se găsește și în medicamente, dar nu mă bag că nu mă pricep. Cine se pricepe, să se bage. Eu nu știu despre asta așa că nu vorbesc ce nu știu," a spus Gigi Becali pentru Antena 3. 

 

Ministrul Sportului este alături de Simona Halep

 

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, vineri seara, că ministerul pe care îl conduce este alături de Simona Halep, ''un reper al tenisului românesc'', în perioada grea prin care trece după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping.

''Simona Halep este un reper în tenisul românesc şi cel mondial, a inspirat noi generaţii de tineri care s-au îndreptat către tenis, iar impactul pe care astfel de sportivi, de talie mondială, îl au asupra sportului este unul major. Ministerul Sportului susţine, prin politicile şi valorile promovate, sportul de performanţă bazat pe spiritul fair play şi corectitudine. Suntem alături de Simona şi sperăm să se clarifice cât mai curând această situaţie'', a scris Novak pe pagina sa de Facebook.

 

Tenismenele românce o susțin pe colega lor

 

Jucătoarele de tenis Sorana Cîrstea, Jaqueline Cristian şi Mihaela Buzărnescu au postat în reţelele de socializare mesaje de susţinere pentru Simona Halep, după ce aceasta a fost testată pozitiv la un control antidoping.

„Deşi poate nu suntem cele mai bune prietene, o cunosc destul de bine pe Simona de zeci de ani pentru a crede cu tărie că nu ar atinge cu bună ştiinţă nicio substanţă dopantă. Tenisul reprezintă fair play şi lăsarea rivalităţilor deoparte. Este o jucătoare extraordinară care cred că a câştigat totul prin meritele sale”, a scris Sorana Cîrstea (32 ani, 39 WTA) în postarea sa.

La rândul său, Jaqueline Cristian (24 ani, 82 WTA) a scris: „Am crescut urmărind meciurile ei şi câştigând trofee, am privit-o cu admiraţie pentru marea jucătoare care este şi am fost inspirată de ea, deoarece ştiu cât de greu este să ajungi în vârf, mai ales când eşti dintr-o ţară mică precum România. Este o adevărată campioană şi cred cu tărie că nu a trişat ori a luat ceva de pe lista produselor dopante.

Fii puternică şi luptă până la capăt! Sunt sigură că lucrurile vor ieşi bine pentru tine”, a mai spus Cristian.

Mihaela Buzărnescu (34 ani, 386 WTA), fostă număr 20 mondial, a fost mai scurtă în mesajul transmis: „Îţi ţin pumnii. Cu toţii ştim ce luptătoare eşti.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel