Sentinţă redusă pentru atacatorul de la coaforul Perla. Era condamnat pe viaţă după ce şi-a ucis soţia şi colegele ei de muncă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Autorul atacului armat de la coaforul Perla, Gheorghe Vlădan, a scăpat de condamnarea de închisoare pe viaţă şi va sta 25 de ani în detenţie, decizia definitivă fiind luată joi de Curtea de Apel Bucureşti.

Iniţial, în decembrie 2019, Tribunalul Giurgiu i-a admis lui Vlădan o cerere de înlocuire a pedepsei detenţiei pe viaţă cu o condamnare de 25 ani închisoare.

Joi, Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia depusă de fata casierei ucise în coaforul Perla, fiind menţinută decizia Tribunalului Giurgiu.

Gheorghe Vlădan a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Procurorii au stabilit că, pe 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a intrat într-un coafor din Bucureşti, unde lucra soţia sa şi a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau în salon. Două femei au murit pe loc, printre care şi soţia lui Vlădan, iar şase persoane au fost rănite. El a tras şi în direcţia altor două persoane, dar nu le-a rănit.

Potrivit expertizei efectuate de INML, Gheorghe Vlădan a avut discernământ când a săvârşit fapta.

Conform anchetatorilor, Vlădan a luat decizia de a-şi ucide soţia şi pe colegele acesteia de la coafor după ce a citit acţiunea de divorţ depusă la Judecătoria Sectorului 4. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel