Şefa ICCJ: Am avut un vis urât

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, și-a început discursul la bilanțul ministerul Public prin a spune că se simte “confuză şi derutată” deoarece anul trecut a fost “înfierată cu mânie proletară”. Așa că astăzi, Tarcea a vorbit în parabole.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a dat definiția infractorului, spunân că impostorul urăşte oamenii corecţi şi acuză, de regulă, cu fapte pe care le-a comis chiar el.

“Am avut un vis urât, ce e drept, un vis în care m-am întâlnit cu impostorul. El nu se numea aşa în visul meu, se numea reformatorul. Prin urmare, am hotărât să vă împărtăşesc ce este în visul meu impostorul sau reformatorul, cum doriţi să îl numiţi. El este cel care ştie că, dacă ar fi urmat regulile, nu i s-ar fi cuvenit niciodată bunurile, privilegiile şi poziţia de care se bucură. El se uită în ochii tăi când este vorba despre bunuri, privilegii şi poziţii, ca şi cum ar fi urmat regulile, dar nu îndrăzneşte să te privească drept în faţă atunci când, profitând de bunuri, privilegii şi poziţie, te calcă în picioare pentru că tu ai avut îndrăzneala să respecţi regulile”, a spus preşedintele ÎCCJ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel